Vår vision

Vår vision är att kunna vara det självklara valet att gå till när du behöver hjälp för att bli av med smärta/stelhet i kroppen eller för att kunna prestera på topp i idrottssammanhang. Vi är målinriktade och strävar hela tiden efter att kunna ge bästa tänkbara behandling utifrån dina behov. Vi hämtar kunskap från hela världen för att kunna erbjuda nya, förstklassiga och individanpassade behandlingar för att nå optimalt resultat.

Vad skiljer oss från andra

Vi på kroppsvision strävar efter att kunna ge det lilla extra. Vi vill inte vara som alla andra utan vi vill vara mycket mer.

Vi kommer med ny kunskap från Canada med toppmoderna behandlingsstrategier som har visat sig ge snabba, effektiva och långvariga resultat.

Efter ett besök på kroppsvision vill vi att du ska ha en helt ny förståelse för din smärta, varför du har ont och hur du kan förebygga så att du inte får tillbaka smärtan. Våra behandlingar bygger på att hitta orsaken till smärtan och inte endast behandla symtomet.

Mer om oss

Kroppsvision är ett företag som drivs av två legitimerade naprapater. Vi har hälsa i fokus och strävar efter att kunna hjälpa människor till en smärtfriare vardag.

Vi ser kroppen som en helhet och behandlar muskler, leder och nerver som är en av de störta orsakerna till smärta. Vi individanpassar våra behandlingar och använder oss av en bred testbank för att hitta orsaken till ditt problem för att nå optimalt och långvarigt resultat.

Sanna Kling

Sanna är legitimerad naprapat och utbildad vid Naprapathögskolan i Stockholm. Hon har tidigare varit aktiv inom alpin utförsåkning, både som utövare och tränare på hög nivå. Nu jobbar hon som naprapat för Sveriges alpina landslag.

Hon är även legitimerad personlig tränare och har ett stort intresse för träning och hälsa. Senaste utbildningen gjorde Sanna i Canada då hon blev certifierad inom neurofunktionell akupunktur. En behandlingsstrategi som har visat sig ge snabba och effektiva behandlingsresultat så väl inom världseliten som hos motionärer.

Johan Andersson

Johan är legitimerad naprapat och utbildad vid Naprapathögskolan i Stockholm. Han har ett stort intresse för löpning och konditionsidrott. Han är specialiserad på fötter och har fördjupande kunskaper inom fotens anatomi och biomekanik.

Han är ambitiös och brinner för att hjälpa människor med gång och löprelaterade besvär. Han har vidareutbildat sig inom neurofunktionell akupunktur vilket har visat sig ge snabba och effektiva behandlingsresultat på långvariga diagnoser så som hälsporre, gubbvad, löparknä, smärtor i stortå och hålfot.