Naprapat Vasastan, välkommen till Kroppsvision

Naprapatbehandling

Kroppsvision är en naprapatklinik i Stockholm (Vasastan) som erbjuder professionell naprapatbehandling för hela kroppen. Vi arbetar utifrån ett helhetstänk med målet att återställa funktionen och minska smärtan. Vi strävar efter att ha så bred kunskapsbank som möjligt och hämtar inspireras mycket av Canada som är i framkant när det gäller manuell medicin. Alla är välkomna, det finns inget besvär som är för litet eller för stort för oss. På kliniken träffar vi alltifrån idrottare, kontorsarbetare och gravida dagligen. 

För att kunna uppfylla dina behov och förväntningar är lyhördhet ett viktigt ledord för oss på Kroppsvision. Vi individanpassar våra behandlingar och hittar orsaken till ditt problem för att nå ett optimalt och långvarigt resultat. Vi tycker det är väldigt viktigt att du som patient förstår varför du får ont och på så sätt lättare kan få kontroll över dina besvär. 

Vi undersöker, diagnostiserar och behandlar smärttillstånd och nedsatt funktion i alla delar av kroppen. Vi använder oss av manuella behandlingstekniker så som manipulation, mobilisering, mjukdelsbehandling (massage, stretch) och medicinsk akupunktur. Vi ger även individuella tips på träningsövningar och råd om arbetsergonomi som förebyggande behandling.

Alla som jobbar på Kroppsvision är leg.naprapater med stor erfarenhet av att behandla akuta, långvariga och kroniska besvär. Vi blir dagligen kontaktade av företag, försäkringsbolag och privatpersoner för behandling av smärta eller stelhet från rygg- och nacke, muskler och leder. Behandlingen riktar sig till alla åldrar och kan vara arbets-, vardags- eller idrottsrelaterade besvär.

Du kan enkelt boka tid Online. Det går även bra att ringa, svarar vi inte är vi troligtvis upptagna med behandlingar men ringer upp så snabbt vi kan. 

Kroppsvision naprapatklinik ligger i Vasastan på adressen Hagagatan 5 vid Odenplan. Hit tar du dig enkelt med tunnelbana eller pendeltåg. Det går ofta bra att hitta parkering utanför. Annars finns det även ett parkeringshus precis intill.