Boka tid hos erfaren naprapat
centralt i Stockholm city

Naprapatbehandling

Kroppsvision är en naprapatklinik i Stockholm som erbjuder professionell behandling för hela kroppen. Vi arbetar utifrån ett helhetstänk med målet att återställa funktionen och minska smärtan.

För att kunna uppfylla dina behov och förväntningar är lyhördhet ett viktigt ledord för oss på Kroppsvision. Vi individanpassar våra behandlingar och hittar orsaken till ditt problem för att nå ett optimalt och långvarigt resultat.

Vi undersöker, diagnostiserar och behandlar smärttillstånd och nedsatt funktion i alla delar av kroppen. Vi använder oss av manuella behandlingstekniker så som manipulation, mobilisering, mjukdelsbehandling (massage, stretch) och medicinsk akupunktur. Vi ger även individuella tips på träningsövningar och råd om arbetsergonomi som förebyggande behandling.

Alla som jobbar på Kroppsvision är leg.naprapater med stor erfarenhet av att behandla akuta, långvariga och kroniska besvär. Vi blir dagligen kontaktade av företag, försäkringsbolag och privatpersoner för behandling av smärta eller stelhet från rygg- och nacke, muskler och leder. Behandlingen riktar sig till alla åldrar och kan vara arbets-, vardags- eller idrottsrelaterade besvär.

Kroppsvision naprapatklinik ligger på Hagagatan 5 i Stockholm city (vid Odenplan, Vasastan)